AMG LIGHTING LTD

 

        Altijd Makend Groot!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

AMG LIGHTING LTD

Van goede kwaliteit Zonne LEIDEN Muurlicht voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

AMG LIGHTING LTD

1
AMG LIGHTING LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : AMG
Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

AMG LIGHTING LTD, specialiseert zich in het ontwikkelen van nieuwe verlichtingsbron (leiden) en de nieuwe machtsoplossing (Zonne) voor verlichting, altijd maakt groot en professioneel.

Productie

Onze fabriek is nadruk op regelmatige zonnegazonlichten en de zonnesoorten hoge machtslichten met modern productief faciliteiten en beheersysteem, rond 100 arbeiders konden Maximum zonne de tuinlichten van 300,000pcs per maand veroorzaken.

Onderzoek & Ontwikkeling
Met 4 ervaren elektroneningenieurs en structuuringenieurs, kunnen wij de nieuwste punten aan klanten van tijd tot tijd aanbieden. Ons R&D-team woont elektronische markten en verlichtingsmarkten elk jaar in Guangzhou, HK, Duitsland, de V.S. bij om de nieuwste informatie op de hoogte te brengen en ook op tijd door onze op de markt brengende afdeling van de nieuwste vereisten van markt en klanten worden geïnformeerd.

Kwaliteitscontrole (ISO9001-Norm, BSCI)
Ons ERP systeem sparen heel wat tijd en verzekert de correcte informatietransmissie in de gehele verwerking van de ordeproductie, vermijdend fouten die door menselijke fouten worden veroorzaakt. Ondertussen, 100%-zullen de inspectie voor zeer belangrijke grondstoffen en de willekeurige inspectie door onze IQC worden gedaan, zal elke productielijn twee IPQC, één FQC en één QA schikken om de kwaliteit te verzekeren. Meer, ingenieurs zullen zeer productielijn ook controleren. Vóór verzending, zal onze OQC opnieuw willekeurige inspectie voor de goederen doen verzekeren onze cliënten 99% tevreden ladingen konden ontvangen.

 

Contactgegevens
AMG LIGHTING LTD

Tel.: 86-574-22758288

Fax: 86-574-63203318

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)